THAAB / VAN KEMENADE & BUDHA BUILDING – 1½ METER SESSIES

PaRaDoX – 1½ METER SESSIES

Dit concert is gratis te volgen via You Tube en diverse Facebook pagina’s, maar ook met het principe “pay what you want”.
Via deze website kun je een kaartje kopen, oftewel een donatie doen welke ten goede komt aan de uitvoerende musici.

Met een knipoog naar het bekende televisieprogramma 2 Meter Sessies organiseert Paradox op vrijdag 22 mei 2020 de vierde editie in een reeks van 1½ Meter Sessies.
Natuurlijk mag altsaxofonist Paul van Kemenade in deze serie niet ontbreken.
Op de reguliere concertavond en concerttijd – namelijk vrijdag om 20.30 uur – wordt er een liveconcert gestreamd van Three Horns And A Bass (THAAB) en
zijn duo met Budha Building aka Hans Timmermans.

Altsaxofonist en componist Paul van Kemenade opent de set met zijn kwartet Three Horns And A Bass (THAAB). Van Kemenade’s THAAB is een ongebruikelijke combinatie van drie hoornisten Louk Boudesteijn (trombone), Angelo Verploegen (fluegelhorn) en Paul van Kemenade (altosax & composities), en bassist Wiro Mahieu, die elkaar perfect aan voelen.

Van Kemenade/Timmermans produceren een spannende mix van duistere elektronica die Hans Timmermans a.k.a Budha Building creëert als een fundament voor improvisaties van de altsaxofoon. Deze avond presenteren zij hun nieuwste album Russian Roads (2020). Muziek waarmee beslist een nieuw publiek bereikt zal worden en zoals we Paul van Kemenade nog niet vaak gehoord hebben.

U kunt voor dit concert doneren en dat wordt zeer gewaardeerd!

Dat kan via:
Paradox: https://paradox.stager.nl/web/tickets…
Tikkie: https://tikkie.me/pay/8qjcv00ilv58vsd…
PayPal:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr…