Your Trusted 24 Hours Brook Service Provider !

Laufey wint Grammy

Laufey
 Laufey in de Darling op North Sea Jazz Festival 2023

LAUFEY WINT GRAMMY IN DE CATEGORIE BEST TRADITIONAL POP VOCAL ALBUM 

Vandaag viert de getalenteerde singer-songwriter Laufey (artiestennaam voor Laufey Jansdottir en uitgesproken als: Léé-Véé) haar glorieuze overwinning bij de Grammy Awards, waar ze de hooggeprezen prijs won in de categorie Best Traditional Pop Vocal Album. Deze award markeert een nieuw hoogtepunt in Laufey’s indrukwekkende carrière, die wordt gekenmerkt door vernieuwing en artistieke diversiteit.

Laufey Jonsdottir
Laufey tijdens North Sea Jazz 2023

Afgelopen september bracht zij het album ‘Bewitched’ uit. Het kenmerkte haar frisse benadering van jazz en klassieke muziek. De IJslands-Chinese componist, zangeres, producent en multi-instrumentalist, heeft met haar unieke stijl een opmerkelijke impact op de muziekwereld. En dat bewijst ze maar weer met het winnen van de Grammy.’Bewitched’ weerspiegelt de groei en diversificatie van Laufey’s muzikale palet, met nummers als het luchtige bossa nova-nummer ‘From the Start’ en de meeslepende ballade met strijkinstrumenten ‘Promise’. Deze composities combineren klassiek vakmanschap met ingewikkelde arrangementen, wat resulteert in tijdloze muziek die zowel traditionele liefhebbers als een breed aanspreekt.

NORTH SEA JAZZ
Zondag 9 juli 2023 stond zij samen met Junia Jonsdottir (viool) en Ross Craib (drums) in de Darling tijdens het North Sea Jazz Festival.

GRAMMY
Met de Grammy Award op zak, begeeft Laufey zich vol vertrouwen naar nieuwe hoogten in haar veelbelovende carrière.

Bekijk hier haar live performance van ‘From The Start’ gisteravond bij de Grammy’s.