Middelheim 1.5 uitgesteld!

JAZZ MIDDELHEIM 1.5 UITGESTELD NAAR  SEPTEMBER! 

Het alternatieve programma voor Jazz Middelheim 2020,
verspreid over tien dagen was zo goed als gereed.
Nieuwe corona-maatregelen zetten hier echter een streep door.

De provincie Antwerpen stelt nu een avondklok in om de verspreiding van het in België oplaaiende coronavirus tegen te gaan.

BUBBELS
Ook moeten inwoners van België het aantal mensen met wie ze vaak contact hebben vanaf woensdag terugbrengen van vijftien tot vijf.
Huishoudens mogen die vijf contacten de komende vier weken niet veranderen.
Dit om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Als gevolg van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad gisteren zal Jazz Middelheim 1.5 niet doorgaan van 13-23 augustus in Park den Brandt. Door de coronamaatregelen zijn alle evenementen in de zone rond de stad Antwerpen immers verboden t.e.m. 31 augustus.

Bertrand Flamang, directeur Jazz Middelheim: “Met goeie moed zagen we deze kleinschalige en coronaproof editie tegemoet, maar de curve evolueerde niet in ons voordeel. Dat de versoepeling wordt teruggeschroefd, is uiteraard de juiste beslissing om de gezondheid en veiligheid van festivalgangers, artiesten, medewerkers en vrijwilligers te blijven garanderen. We houden de moed erin en kijken met vertrouwen naar de editie van september. Derde keer, goede keer?”

Jazz Middelheim 1.5 wordt uitgesteld en verplaatst van 18 tot 27 september 2020. De tickethouders van de Jazz Middelheim 1.5 mogen snel een e-mail met meer info verwachten.