ZJFT 2021 Limited Edition UITVERKOCHT!

WAZZUP

ZJFT 2021 UITVERKOCHT

De ZomerJazzFietsTour heeft dit jaar een iets andere opzet. Je kunt nu kiezen voor één van de drie vaste routes en de starttijd. Iedere route geeft gegarandeerd toegang tot vier concerten.
Voorgaande edities (uitgezonderd de zomer jazz (f)iets tour van 2020) waren er meer routes waaruit je kon kiezen en hoefde je je niet te beperken tot slechts één gekozen route. Je had ruimere mogelijkheden, maar meer keuzestress. Met ook kans dat concerten vol zaten. En dat is binnen het huidige coronaregime voor de organisatie niet werkbaar.
Dus nu zijn er drie fraaie routes met vier concerten en gegarandeerde zitplaatsen. Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om voor een aansluitend diner te kiezen.

Maar in 2021 is er voor de liefhebbers die nog naar het Groningse Reitdiepdal wil afreizen en geen toegangsbewijs heeft, helemaal geen sprake van keuzestress, want het festival is UITVERKOCHT.
De kaarten voor alle routes zijn op deze 28ste augustus uitverkocht. Ook zijn er “aan de deur” geen kaarten verkrijgbaar

“Het is oude koek. Maar oude koek moet ook op!”

Een mooi programma op deze laatste zaterdag van augustus! Programmeur Marcel Roelofs zegt dat dit eigenlijk het oude programma van 2020 is, maar dan zonder buitenlandse gasten. “Het is oude koek. Maar oude koek moet ook op!”

Changing Landscapes, Felicity Provan 5tet, Son Bent Braam, Tobias Delius Booklet, Het Orgel Trio & BRass, Wonderyears, The Preacher Men, Ad Colen Quintet, 37Fern, Ben van Gelder/Reinier Baas & Han Bennink, Janssen/Van Erk/Janssen en Montis/Goudsmit & Directie.

Er staan dus in totaal 12 acts geprogrammeerd met elk 3 sets tussen 11 en 20 uur. De concertlocaties bevinden zich in Winsum, Maarhuizen, Groot Maarslag, Garnwerd, Afduard, Den Ham, Feerwerd, Sauwerd, Adorp, Ezinge en Niehove. De te fietsen afstanden liggen tussen de 15,5 en 21,5 kilometer.

WAZZUP