Your Trusted 24 Hours Brook Service Provider !

Benjamin Herman – Jesse van Ruller Quartet – Live stream concert

BENJAMIN HERMAN – JESSE VAN RULLER QUARTET – LIVESTREAM CONCERT
PARADOX TILBURG
VRIJDAG 29 JANUARI 2021

Oorspronkelijk zou Benjamin Herman deze avond met de Japanse pianiste Mayuko Katakura spelen in opmaat naar opname van een nieuw album. Vanwege de corona-beperkingen was het voor Mayuko helaas niet mogelijk om naar Europa te vliegen. Het concert is verplaatst naar februari 2022!

Gelukkig kon een andere muzikant aanschuiven. Hij is trouwens in Japan eveneens een graag geziene gast. In 1995 won hij als 20-jarige als eerste (en voorlopig laatste) Nederlandse muzikant de prestigieuze Thelonious Monk competitie.

We spreken over gitarist Jesse van Ruller die bij het trio aanschuift, waardoor er nu het Benjamin Herman – Jesse van Ruller Quartet op de buhne staat.
Van Ruller en Herman speelden ook als jonge twintigers al regelmatig samen op alle plekken waar je maar kon spelen. Daarmee is het voor deze muzikanten geen enkel probleem gezamenlijk een playlist te maken.

Benjamin Herman in Cotton Club Tokyo met Mayuko Katakura Trio
Benjamin Herman in Cotton Club Tokyo met Mayuko Katakura Trio

Helaas mag vanwege de verlengde lockdown ook geen publiek aanwezig zijn bij dit concert. Daarom wordt het concert van Benjamin Herman – Jesse van Ruller Quartet gestreamd vanaf 20.30 uur. Aanschaf van een donatieticket via de website van Paradox wordt bijzonder gewaardeerd!

SETLIST
In Tilburg spelen ze één lange set openend met Love for Sale en afsluitend met Cee Cee Rider. Andere stukken: Frank’s Day Out, Con Alma, Crocodile Tear, Lullaby Of The Leaves, Chelsea Bridge en End Of A Love Affair.

 

 

BENJAMIN HERMAN -JESSE VAN RULLER QUARTET
Benjamin Herman – altsax
Jesse van Ruller – gitaar
Thomas Pol – contrabas
Joost Patočka – drums