Your Trusted 24 Hours Brook Service Provider !

ERIC VAN DER WESTEN, ARON RAAMS & KOEN SMITS – 1½ METER SESSIES

PaRaDoX – 1½ METER SESSIES

Dit concert is gratis te volgen via You Tube en diverse Facebook pagina’s, maar ook met het principe “pay what you want”.

Je kunt via de Paradox website, PaypPal of Tikkie een donatie doen welke ten goede komt aan de uitvoerende musici. Zie hiervoor onderaan deze tekst.

Met een knipoog naar het bekende televisieprogramma 2 Meter Sessies organiseert Paradox op vrijdag 8 mei de tweede editie in een reeks van 1½ Meter Sessies. Op de reguliere concertavond en concerttijd – namelijk vrijdag om 20.30 uur – wordt er deze avond een liveconcert gestreamd van bassist Eric van der Westen, gitarist Aron Raams en trompettist Koen Smits.

De Tilburgse bassist en componist Eric van der Westen is altijd bezig met van alles. Hij schrijft filmmuziek, selecteert stukken voor een jazzkwartet uit zijn brede repertoire maar schrijft ook mooie singer-songwriter liedjes, dit alles voor grote en kleinere ensembles. Hoe veelzijdig hij ook is, één ding is echter zeker, het is melodieus,.altijd spannend en mooi! Vanavond leren we de blueskant van bassist Eric van der Westen kennen.

Op deze bijzondere 1½ Meter Sessie brengt hij samen met zijn muzikale bloedbroeders, Aron en Koen, een ode aan de blues met stukken van onder meer Robert Johnson, Mississippi John Hurt maar ook van beide veelgeprezen albums van A Travellers Tale.

U kunt voor dit concert doneren en dat wordt zeer gewaardeerd!
Dat kan via:

Paradox: https://paradoxtilburg.nl/programma/1…
PayPal:
https://www.paypal.me/StreamsessiePar…
Tikkie: https://tikkie.me/pay/i6bgbd4rdtvt75i…

 

De albums (Alvin & J.J.) van A Travellers Tale, maar ook andere cd’s van Eric, zijn te verkrijgen op GREENBAG