Jeroen Van Vliet Moon Trio 3.0 ft special guest Jesse Schilderink – Live stream concert

MOON TRIO FT. JESSE SCHILDERINK – LIVE STREAM CONCERT
PARADOX TILBURG
VRIJDAG 5 MAART 2021

Op het hoogtepunt van het coronatijdperk presenteerde het Jeroen van Vliet MOON Trio op 1 mei 2020 het album Monochromes Midden in de toenmalige “intelligente lockdown” , speelde het trio, zonder publiek, het allereerste livestream concert vanuit Paradox. Het leverde een prachtig concert in een tijd waarin iedereen troost zocht in muziek.

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en is corona nog steeds niet voorbij. Het was eigenlijk de bedoeling dat het MOON Trio nu, op vrijdag 5 maart 2021, het album nogmaals maar dan fysiek voor een live publiek zou presenteren. Dan kan helaas nog steeds niet, maar afgelopen tijd hebben de heren niet stil gezeten en zijn er veel nieuwe stukken geschreven. Tevens is het instrumentarium uitgebreid met keyboards, synths en veel electronica en is het trio voor deze gelegenheid versterkt door de “Reus van Rotterdam op tenor”: Jesse Schilderink.

In het Jeroen van Vliet MOON Trio 3.0 komt groove komt samen met akoestische piano, keyboards, elektronica en saxofoon in heldere open stukken. Op deze nieuwe stukken gaan ze weer volop het avontuur aan.

 

MOON TRIO FT. JESSE SCHILDERINK
Jeroen van Vliet – piano effecten
Cord Heineking – contrabas, basgitaar effecten
Mark Schilders drums, electronica
Jesse Schilderink – tenorsax, electronica