TEUS NOBEL LIBERTY GROUP – 1½ METER SESSIES

PaRaDoX – 1½ METER SESSIES

Dit concert is gratis te volgen via You Tube en diverse Facebook pagina’s, maar ook met het principe “pay what you want”.


Met een knipoog naar het bekende televisieprogramma 2 Meter Sessies organiseert Paradox op vrijdag 15 mei de derde editie in een reeks van 1½ Meter Sessies.

Op de reguliere concertavond en concerttijd – namelijk vrijdag om 20.30 uur – wordt er een liveconcert gestreamd van Teus Nobel Liberty Group. De inmiddels in Oisterwijk wonende trompettist Teus Nobel wordt al jaren gezien als een toonaangevende speler aan het Nederlandse jazzfirmament. Hij gooide hoge ogen met zijn vierde album Journey Of Man, dat door vrijwel alle recensenten hoog werd geprezen. Zijn albums oogsten zoveel lof dat Jazzism zelfs stelde dat ‘de toekomst van de jazz is opgestaan’. De composities op Journey Of Man geven zijn Liberty Group alle vrijheid om tot de meeste pure vorm van geïmproviseerde muziek te komen: dat gebied waar elke seconde muzikale beslissingen genomen kunnen worden die composities compleet op zijn kop zetten.

Teus Nobel Liberty Group
Teus Nobel – trompet flugelhorn
Alexander van Popta – piano
Jeroen Vierdag bas
Tuur Moens – drums

U KUNT VOOR DIT CONCERT DONEREN!

DAT WORDT ZEER GEWAARDEERD!

Dat kan via
TIKKIE