JAZZRADAR online!

Vanaf zaterdag 25 mei is JAZZRADAR online. Achter de schermen is er een hele tijd aan gewerkt, maar nu is het dan zo ver. Dank aan de medewerkers van het eerste uur zoals Robin Arends, Marlies Hulzebos, Winus Jassepes, Chris Joris, Mathilde Löffler, Joris Posthumus, Jean Schoubs, Willem Schwertmann, Eddy Westveer en Ella Westveer.

Ook al vast bedankt voor de morele steun in de rug en de toezeggingen om in de toekomst een bijdrage aan het dit jazzplatform te willen leveren. Er zijn prachtige concepten ontwikkeld en samen gaan we er wat van maken.

JAZZRADAR is voor iedereen die JAZZ ademt, JAZZ maakt, JAZZ hoort, JAZZ ziet, JAZZ kiekt, over JAZZ schrijft en naar JAZZ ruikt, maar vooral mensen die JAZZ in al haar verschijningsvormen een warm hart toedragen. Je vindt er concert- en fotoverslagen, maar we willen meer en dat moet groeien. Daarom zoeken we mensen die informatie met ons willen delen. We willen natuurlijk dat muzikanten zich vrij voelen om interessante wetenswaardigheden met ons te delen! En heel concreet: Lever gewoon pasklaar aan wat je met ons en onze lezers wilt delen. Een mooi projekt? Een nieuw toernee? Schrijf het op en werk het uit! En graag een mooie foto of filmpje er bij……en wij plaatsen het!

Gelukkig jazzjaar!

Christian Wallumrød  Ensemble in PaRaDoX

JAZZRADAR