TreeOh! in Zuid Korea

Wojtek Justyna TreeOh! op Jazz In Daegu Festival in Zuid Korea
De in Nederland gevestigde multinationale groep, het Wojtek Justyna TreeOh!, gaat in augustus naar Zuid-Korea voor een tour van 4 concerten. Na de zeer geslaagde tournees in de Europese landen Nederland, Polen, Duitsland en Portugal is Azië nu aan de beurt.  De band die geleid is door de in Den Haag wonende Poolse gitarist Wojtek Justyna, zal op Jazz In Daegu Festival optreden en ontvangen worden voor 3 andere cluboptredens. Het TreeOh! is de harten van muziekliefhebbers aan het veroveren met een dynamische mix van funk, jazz en wereldmuziek en heeft uitstekende recensies en titels van de Europese muziekpers gekregen (onder andere):

– Geselecteerd op Frank Bolder’s persoonlijke ‘’Jazz Not Jazz’’ albumlijst in Jazzism

– De titel voor Beste Pools Jazz Album 2018

– Genomineerd door ‘’Gitarist’’ voor Beste Jazz/Fusion/Funk/World Gitarist in de BeNeLux

– Nominatie Haagse Song Van Het Jaar 2018

ZUID KOREA TOUR 2019
15.08 // Incheon                   Rubik (Paradise City)
16.08 // Daegu                     JAZZ IN DAEGU FESTIVAL
17.08 // Gapyeong               Nami Island
18.08 // Gapyeong               Nami Island

BIO:
FUNK ON THE BOTTOM, WORLDJAZZ ON TOP
Het Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende nieuwe klanken. Fuzzy melodielijnen worden moeiteloos gecombineerd met traditionele Afrikaanse instrumenten en alles verpulverende synthesizer-bassen. Met hun tweede album ‘Get That Crispy’ (2018) hebben de musici hun creatieve compositietalenten samengebracht om te komen tot één muzikaal geheel, boordevol dansbare grooves, intrigerende harmonieën en – messcherpe – melodieën die de luisteraar bij de kladden grijpen.

Met talloze Europese concerten, in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Delft Jazz Festival, State-X New Forms, het Bevrijdingsfestival (NL), Jazzmeile Thüringen, Jazzahead! (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL), heeft het TreeOh! een reputatie opgebouwd als bruisende live act, geladen met dynamische solo’s, kleurrijke structuren en vlammende interacties tussen de muzikanten.

TreeOh!
Wojtek Justyna (Polen/Nederland) – gitaar
Daniel Lottersberger (Oostenrijk) – basgitaar
Alex Bernath (Duitsland) – slagwerk
Diogo Carvalho (Portugal) – percussie, Moog synthesizer

Jazzradar