Your Trusted 24 Hours Brook Service Provider !

Tweede Dutch Double Bass Festival met interessante line-up

Op 8 en 9 juni 2019 is de tweede editie van het DUTCH DOUBLE BASS FESTIVAL in het Oude Luxor Theater en Villa Thalia in Rotterdam. In 2017 vond de eerste editie van dit festival plaats.  

Tijdens 2019 editie van het festival is een aantal wereldberoemde bassisten te gast. O.a. Dominic Seldis met alle bassisten van het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Grammy-winnaar Richard Bona, Nederlandse Muziekprijswinnaar Rick Stotijn met het Matangi Quartet, De Syrische bassist Francois Rabbath met het Amsterdams Andalusisch Orkest, de Frans/Spaanse Renaud Garcia-Fons en Jimmy Haslip (Yellowjackets) met een eerbetoon aan Jaco Pastorius.

Op het Dutch Double Bass Festival hoor je een breed aanbod: van solobas tot ensembles/bands met bassisten als leider, klassiek; jazz en avant garde komt langs; van jong talent tot wereldsterren. Dutch Double Bass Festival is een festival niet alleen voor basliefhebbers, maar voor iedere muziekliefhebber! Dus ook de ‘open minded’ jazzliefhebber kan behoorlijk aan zijn trekken komen. En geen Dutch zonder Nederlandse jazzbassisten als Tony Overwater, Thomas Pol en Eric van der Westen.

Bekijk het hele programma en de volledige line-up.

 

JAZZRADAR